Darček alebo cena do súťaže

Zdieľať článok

Dnes Vám ponúkneme naozaj originálny tip na cenu alebo darček do súťaže. Ak uvažujete o tom, že by ste nejakú súťaž usporiadali a potrebujete atraktívne ceny alebo darčeky, možno Vás zaujme vyrobiť si niečo jedinečné, čo nekúpite v žiadnom obchode.

Rôzne firemné akcie alebo športové podujatia sa niekedy nezaobídu bez súťaží, ktoré spestria denný program alebo sú priamo cielené na záujemcov zúčastniť sa a vyhrať nejakú zaujímavú cenu, prípadne poraziť svojich športových kolegov.

Cena do súťaže a originálny darček pre zúčastnených

Darček alebo cena do súťaže – nápoj s vlastnou potlačou – Bowling Academy

Plánujete zorganizovať nejakú svoju súťaž a neviete, akou cenou by ste odmenili výhercov? Hľadáte originálny darček do súťaže pre všetkých zúčastnených? Dajte si vyrobiť svoj originálny nápoj s s vlastnou potlačou!

Tip na článok: Ako vyrobiť svoje pivo s vlastným dizajnom?

Ponúkame Vám možnosť vyrobiť si vlastný nápoj presne podľa vašich predstáv – originálny darček alebo cenu do súťaže – napr. pivo alebo energetický nápoj s jedinečnou potlačou. Môžete si sami dodať fotky, obrázky, povedať našim grafikom, ako by ste si plechovku predstavovali – a my vám presne takýto darček do súťaže vyrobíme! Naši vynikajúci grafici sa postarajú o grafický návrh plechovky podľa vašich požiadaviek.

Nápoj s vlastnou potlačou a dizajnom je originálny darček na každú súťaž, ktorú budete organizovať! A my Vám takýto darček vyrobíme. (www.moja-plechovka.sk)

Jedinečná cena a darček pre športové súťaže a akcie

Blíži sa nejaká športová akcia a vy neviete, ako občerstviť svojich športovcov alebo pozvaných VIP hosti? Vyrobte si Váš originálny darček s vašim logom športového klubu.

Každý športový klub má svoje logo a rovnako aj svojich skalných fanúšikov. A každý fanúšik si rád zakúpi nejaký suvenír, ktorý mu bude pripomínať buď jeho obľúbený klub alebo športovú akciu.

Darček alebo cena do súťaže – nápoj s vlastnou potlačou, MS vo volejbale
Potlač plechovky pre športový klub Volleyball Academy Žilina

Páčia sa Vám plechovky s vlastným dizajnom, ktoré sme vyrobili pre Majstrovstvá Slovenska vo volejbale starších žiačok, prípadne pre špoštový klub Volleyball Academy Žilina?

Video: Originálna plechovka s 3D potlačou a nápojom pre športový klub Volleyball Academy Žilina a Majstrovstvá Slovenska vo volejbale.

Športové súťaže s vlastným nápojom

Rozmýšľali ste niekedy, že na športové súťaže by ste mohli mať vlastný originálny darček, ktorý by niesol znaky daného športového podujatia, klubovej akcie alebo mítingu? Niečo, čo sa nedá kúpiť v žiadnom obchode?

Aj na Majstrovstvá Slovenska v plávaní sme vyrábali nápoje s vlastnou potlačou – a športový klub ich mohol dať do súťaže alebo ponúknuť VIP hosťom ako originálny darček.

Darček alebo cena do súťaže – nápoj s vlastnou potlačou

Tip: Sledujte nás na INSTARGRAMEMoja Plechovka (@mojaplechovka) alebo na FACEBOOKUWRC SR (@wrcsr)

Aj vy si môžete vyrobiť svoju plechovku so svojimi klubovými farbami a použiť ju ako darček do súťaže alebo ju predávať ju svojim fanúšikom.

Viac sa dozviete na: www.moja-plechovka.sk alebo www.reklamne-napoje.sk .

Zdieľať článok

shares