Jedinečný silvester s vlastným nápojom

Zdieľať článok

Silvester je deň, kedy oslavujeme začiatok nového roka, prípadne bilancujeme rok predošlý. Je to deň, ktorý sa častokrát vyznačuje oslavami na rôznych miestach – či už v pohodlí domova, v reštauráciach alebo niekde na horských chatách. V prípravách pravdepodobne nebude chýbať nákup zábavnej pyrotechniky, jedla a samozrejme – nápojov.

Medzi tradičné silvestrovské nápoje patrí „šampanské“ – čiže šumivé víno, ktoré sa stalo už symbolom silvestrovských osláv. Samozrejme, výberu druhu nápojov sa medze nekladú – a tak si každý zvolí presne to, čo mu chutí.

Jedinečný silvestrovský nápoj

Chceli by ste na silvestrovskú oslavu naozaj jedinečný a výnimočný nápoj? Máme pre Vás jeden tip. Dajte si vyrobiť vlastný nápoj (pivo, energetický nápoj, džús, kávu) s originálnym dizajnom!

Tip na článok: Frizzante White a Rose: víno v plechovke s vlastnou potlačou

Jedinečný silvestrovský nápoj
Jedinečný silvestrovský nápoj

Vyrobiť si takýto originálny a jedinečný silvestrovský nápoj nie je nič zložité. Stačí, aby ste mali svoju vlastnú predstavu o tom, čo všetko by malo byt vytlačené na plechovke. O všetko ostatné sa už postaráme.

Celý grafický návrh obalu silvestrovského nápoja spracujú naši výborní grafici a výsledný grafický návrh vám pošleme na odsúhlasenie. Vy si sami poviete, aké prípadné zmeny by ste chceli mať na svojom obale – a spolu s grafikmi doladíte konečnú podobu vašeho silvestrovského nápoja.

Jedinečný silvestrovský nápoj – Zelená Lagúna
Jedinečný silvestrovský nápoj – Oldies Party

Tip: Sledujte nás na INSTARGRAMEMoja Plechovka (@mojaplechovka) alebo na FACEBOOKUWRC SR (@wrcsr)

Po odsúhlasení grafického návrhu pôjde váš jedinečný silvestrovský nápoj do výroby a cca do jedného / dvoch týždňov ho máte doma! Sme presvedčení, že takýto silvestrovský nápoj sa bude páčiť a vzbudí nie malú pozornosť.

Ako si teda vyrobiť svoj silvestrovský nápoj s originálnym obalom ? Úplne jednoducho! presný návod máte popísaný v našom článku : Ako vyrobiť svoje pivo s vlastným dizajnom?

Ak sa vám nápad s originálnym silvestrovským nápojom páčil, môžete si ho objednať na našich stránkach www.moja-plechovka.sk .

Zdieľať článok

shares