Originálne suveníry a darčekové predmety

Zdieľať článok

Hľadáte nejaký originálny suvenír alebo darčekový predmet pre svojich blízkych, ktorý by ste radi kúpili a darovali? Potom ste na správnej adrese.

Suveníry a darčekové predmety sú neoddeliteľnou súčasťou rôznych osláv narodenín, menín, svadieb, promócií a iných slávnostných príležitostí, kedy chceme niekomu urobiť radosť originálnym darčekom. Obchodov so suvenírmi je veľa, klasických kamenných ale aj internetových – no niekedy si dokážeme vybrať darček alebo suvenír, ktorý by sa nám páčil.

Na výber máme častokrát zo špeciálne pripravených darčekových košov, výrobkov zo skla, porcelánu, dreva, prípadne rôznych remeselných výrobkov. Ak hľadáte naozaj originálne darčekové predmety alebo suveníry, máme pre Vás jeden tip.

Tip na článok: Ako osloviť a získať nových zákazníkov?

Suveníry a darčekové predmety – darček k narodeninám
Suveníry a darčekové predmety – Obchod so suvenírmi v Terchovej – Terchovské srdce

Vyrobte si vlastný nápoj so svojou originálnou potlačou

Vyrobiť si svoj originálny darčekový predmet alebo suvenír vyžaduje chvíľku pozornosti. Mali by ste si premyslieť, aký dizajn by mal mať Váš darčekový predmet – t.j. akým grafickým motívom by ste chceli potlačiť svoj suvenír. Možností je strašne veľa – napr. ak máte nejaké záľuby alebo koníčky – môžete ich preniesť do grafického návrhu.

Okrem obrázkov, vlastných fotografií a doplnkovej grafiky môžete svoj darčekový predmet alebo suvenír doplniť o hlavný headline – napr: „Všetko najlepšie k narodeninám“. Nápadov máte určite viac než dosť. Vtipné slogany alebo doplnkové texty len zvýraznia originalitu a jedinečnosť vašeho nápoja s potlačou.

Tip na článok: Frizzante biele a ružové: víno v plechovke s vlastnou potlačou

Suveníry a darčekové predmety – darček k narodeninám
Suveníry a darčekové predmety – Obchod so suvenírmi v Zuberci

Ak ste si premysleli dizajn Vášho suveníru – potom už stačí ďalší krok: vyplniť objednávkový formulár na www.moja-plechovka.sk . O všetko ostatné sa už postaráme my.

Tip: Sledujte nás na INSTARGRAMEMoja Plechovka (@mojaplechovka) alebo na FACEBOOKUWRC SR (@wrcsr)

Celý grafický vizuál darčekového predmetu alebo suveníru spracujú naši výborní grafici a výsledný grafický návrh vám pošleme na odsúhlasenie. Vy si sami poviete, aké prípadné zmeny by ste chceli ešte urobiť – a spolu s našimi grafikmi doladíte konečnú podobu vašeho jedinečného suveníru alebo darčekového predmetu.

Tip na článok: Ako zvýšiť tržby v reštauráciach, baroch a kaviarňach?

Suveníry a darčekové predmety – darček k narodeninám
Suveníry a darčekové predmety – Obchod so suvenírmi v Terchovej

Po odsúhlasení grafického návrhu pôjde váš suvenír do výroby a cca do jedného / dvoch týždňov ho máte doma! Sme presvedčení, že takýto darčekový predmet s vlastnou potlačou sa bude páčiť a vzbudí nie malú pozornosť u ľudí, ktorí ho od Vás dostanú.

Ak sa Vám nápad vyrobiť si svoj darčekový predmet alebo vlastný suvenír páčil – môžete si ho objednať na www.moja-plechovka.sk – radi vám s grafickým návrhom pomôžeme.

Zdieľať článok

shares