Originálny darček pre svokrovcov

Zdieľať článok

Opäť je tu jeden z tých dní, ktoré začnú celkom nevinne a naraz je všetko hore nohami. Náhle zazvoní telefón a svokra vám veselo oznamuje, že by vás radi navštívili. Teraz! Sú vraj beztak nablízku. Samozrejme, celkom náhodou. A celkom náhodou ste samozrejme neupiekli žiadny koláč a na večeru ste chceli jesť iba šalát.

O svokrách je nespočetné množstvo vtipov, mnohé však majú základ v reálnych udalostiach. Niekedy naozaj nestačí mávnuť rukou a pousmiať sa nad správaním svokry. Situácia sa môže vyostriť natoľko, že vzťahy zostanú naštrbené na veľmi dlhú dobu. To je na škodu najmä pre tých, ktorí za nič nemôžu – deti, vnúčatá.

Problém svokrovcov väčšinou tkvie v ženách. Ide o vzťah svokra – nevesta. Každá do rodiny prináša iné očakávania a predpoklady. Výsledkom bývajú nedorozumenia a sklamania. Ak pridáte ešte pocity svokry, ktorá „stráca“ syna a pocity nevesty, ktorá sa len učí zosynchronizovať svoju kariéru s domácnosťou, prípadne novým prírastkom, zväčša nie je veľmi otvorená kritike. Každá z nich je najdôležitejšou ženou vo svojej rodine. Každá si chce svoju pozíciu uchovať a chrániť, pretože sa cíti ohrozená tou druhou.

Každopádne – čo však robiť, keď sa blíži nejaký sviatok a vy potrebujete vybrať a kúpiť darček pre svokru alebo darček pre svokrovcov?

Originálny darček pre svokrovcov

Aký darček pre svokru alebo svokrovcov?

Tipov na darčeky pre svokrovcov nájdete na internete určite veľa. Od rôznych vtipných darčekov až po cielene vybrané darčeky podľa toho, aké záľuby a koníčky majú vaši svokrovci. Náš tip na darček pre svokrovcov je naozaj jedinečný a iní svokrovci ho vlastniť určite nebudú.

Originálny darček pre svokrovcov

Navrhni si vlastnú potlač a daruj svokrovcom niečo jedinečné

Svojich svokrovcov určite poznáte veľmi dobre. Boli ste s nimi na nejakom výlete, na ktorý sa vždy tešia? Zažili ste s nimi niečo výnimočné, čo vám vždy pripomenie tie najkrajšie zážitky, ktoré oni sami prežili? Máte nejaký TOP zážitok, s ktorým sa pri každej možnej príležitosti vždy pochvália svojim kamarátom?

Originálny darček pre svokrovcov

Máme pre vás inšpiráciu! Skúste si navrhnúť svoju originálnu potlač s fotkami ich obľúbeného koníčka alebo vecí, ktoré majú radi a ktoré im vždy pripomenú nejaký super zážitok – a dajte im vyrobiť originálny nápoj s vlastnou potlačou – plechovku s ich obľúbeným nápojom, na ktorej bude váš originálny a jedinečný motív – napr. ich vlastné fotky – nápadov, aký grafický dizajn bude mať výsledná plechovka, máte určite viac než dosť.

Originálny darček pre svokrovcov

Reakcie na potlač sú vždy pozitívne

Z vlastnej skúsenosti viem, že drvivá väčšina ľudí reaguje na potlač na plechovkách rovnako: “Waau, to je super !! Odkiaľ to máš ?”. Ľudia otáčajú plechovku v ruke, prezerajú si potlač, v očiach im vidím úžas a zároveň iskrenie. A ich reakcie?: “Je to úplne super… A po prdeli dobré !!

Ľudia, ktorí sa rozhodli vyrobiť si vlastný nápoj na mieru a obdarovať tak svojich svokrovcov je nespočetne veľa. Realizovali sme už tisíce návrhov pre ľudí, ktorí si dali vyrobiť takýto darček pre avokrovcov na rôzne príležitosti, pretože nápoj s vlastnou potlačou má vždy originálny a jedinečný dizajn – grafický návrh je vždy vyrobený na mieru podľa vašich predstáv tak, aby sa vašim svokrovcom páčil – a to nie len preto, že tam často nájdu svoju vlastnú podobizeň, ale aj niečo, čo jej pripomenie veci, ktoré majú radi a a ktoré milujú.

Originálny darček pre svokrovcov

Výroba nápojov s vlastnou potlačou

Vyrobiť si vlastný nápoj pre svokrovcov nie je nič zložité. Stačí, aby ste si premysleli, čo všetko by ste chceli na svojom nápoji mať – t.j. aký grafický motív by ste chceli vyrobiť.

Môžete použiť vaše vlastné fotky alebo grafické motívy, ktoré sú Vám blízke.

Samozrejmosťou je pridať venovanie – napr. „Všetko najlepšie k narodeninám!“

Tip: Sledujte nás na INSTARGRAMEMoja Plechovka (@mojaplechovka) alebo na FACEBOOKUWRC SR (@wrcsr)

Každý si môže určiť, čo by chcel mať na plechovke natlačené a grafici firmy WRC SR sa postarajú o zvyšok. Výsledok je, že takýto nápoj s potlačou je VŽDY jedinečný originál.

Ak vás tento nápad vyrobiť si vlastný nápoj s originálnou potlačou zaujal – môžete si ho objednať na našich stránkach: www.moja-plechovka.sk alebo www.wrcsr.sk .

Zdieľať článok

shares