Originálny darček s fotkou a menom

Zdieľať článok

Keď sa blíži nejaká významná udalosť – napr. oslava narodenín, promócie, svadba – človek hľadá nejaký originálny darček, ktorým by obdaroval svojich najbližších. Na pultoch obchodov nájdete množstvo tovaru – rôznych darčekov – ktoré môžete kúpiť – no žiadny z nich nebude taký, ako nikto nemá – t.j. jedinečný originál.

Poradíme Vám, aký originálny darček kúpiť pre svojich blízkych. Tajomstvo úspechu je veľmi jednoduché. Väčšina ľudí presne vie, čo ich poteší. Nie vždy sa však dajú splniť všetky očakávania a predstavy – hlavne vtedy, keď sú finančne náročnejšie alebo keď ani netušíme, po čom obdarovaný túži.

Ktorý darček vždy poteší?

No predovšetkým ten, ktorý je darovaný úprimne a zo srdca. Niekedy naozaj nezáleží na tom, koľko stál darček peňazí. Ak nám ešte darček zaberie určitý čas jeho prípravou a realizáciou – obdarovaný si ho bude o to viac vážiť. Do tejto kategórie spadajú všetky ručne vyrobené darčeky alebo darčeky vyrobené na mieru. A presne na taký darček Vám dnes dáme jeden tip.

Originálny darček s fotkou a menom

Navrhni si vlastnú potlač a daruj niečo jedinečné

Boli ste s človekom – ktorého chcete obdarovať – na nejakom mieste, na ktoré sa vždy tešil? Zažili ste s ním niečo výnimočné, čo vám vždy pripomenie tie najkrajšie zážitky, ktoré on sám prežil? Máte nejakú záľubu, vášeň pre niečo (šport, autá, motorky, zvieratá a pod.), čo vám tohto človeka vždy pripomenie?

Máme pre vás inšpiráciu ! Skúste si navrhnúť svoju originálnu potlač s fotkami, ktoré vám vždy pripomenú obdarovaného človeka, nejakú udalosť, zážitok a dajte mu vyrobiť originálny nápoj s vlastnou potlačou – plechovku s jeho obľúbeným nápojom, na ktorej bude váš originálny a jedinečný grafický motív.

Originálny darček s fotkou a menom
Originálny darček s fotkou a menom

Reakcie na jedinečnú potlač sú vždy podobné

Z vlastnej skúsenosti viem, že drvivá väčšina ľudí reaguje na originálnu potlač na plechovkách rovnako: “Waau, to je super !! Odkiaľ to máš ?”. Ľudia otáčajú plechovku v ruke, prezerajú si potlač, v očiach im vidím úžas a zároveň iskrenie. A ich reakcie?: “Výborný nápad ! Je to úplne super… A po prdeli dobré !!

Ľudí, ktorí sa rozhodli vyrobiť si vlastný nápoj a obdarovať tak svojich blízkych je nespočetne veľa. Realizovali sme už tisíce návrhov pre ľudí, ktorí si dali vyrobiť takýto darček na rôzne príležitosti, pretože nápoj s vlastnou potlačou má vždy originálny a jedinečný dizajn – grafický návrh je vždy vyrobený na mieru podľa vašich predstáv tak, aby sa obdarovanej osobe páčil – a to nie len preto, že tam často nájde svoju vlastnú podobizeň, ale aj niečo, čo mu pripomenie veci, ktoré má rád a miluje.

Originálny darček s fotkou a menom
Originálny darček s fotkou a menom
Originálny darček s fotkou a menom

Výroba nápojov s vlastnou potlačou

Vyrobiť si vlastný nápoj pre seba alebo svojich blízkych nie je nič zložité. Stačí, aby ste si premysleli, čo všetko by ste chceli na svojom nápoji mať – t.j. aký grafický motív by ste chceli vyrobiť.

Môžete použiť vaše vlastné fotky alebo grafické motívy, ktoré sú Vám blízke.

Samozrejmosťou je pridať venovanie – napr. „Všetko najlepšie k narodeninám!“

Každý si môže určiť, čo by chcel mať na plechovke natlačené a grafici firmy WRC SR sa postarajú o zvyšok. Výsledok je, že takýto nápoj s potlačou je VŽDY jedinečný originál.

Tip: Sledujte nás na INSTARGRAMEMoja Plechovka (@mojaplechovka) alebo na FACEBOOKUWRC SR (@wrcsr)

Ak vás tento nápad vyrobiť si vlastný nápoj s originálnou potlačou zaujal – môžete si ho objednať na našich stránkach: www.moja-plechovka.sk alebo www.wrcsr.sk .

Zdieľať článok

shares